ÜDVÖZLI A BANA TÜZÉP

Cégünk 1990-ben kezdte meg működését egyéni vállalkozás formájában.

A dinamikus fejlődésnek köszönhetően 1993-ban egyéni céggé, majd 1996-ban KFT-vé alakult. Székhelyünk Sárospatakon a Bláthy Ottó utca 3 szám alatt található. Városunk a magyar műemlékvárosok gyöngyszeme. A festői szépségű Zempléni-hegység lábánál, a Bodrog-folyó partján fekvő kulturális és idegenforgalmi központ, ahol két telephellyel rendelkezünk. A Bláthy Ottó utcai telepünk 11000m2-es. Itt működik az építőanyag telep, a fürdőszobaszalon, a festék-, tapéta-, PVC padló és szőnyeg szaküzlet, valamint az épületgépészeti, barkács és bútorszerelvény szaküzlet is.

A Nagy Lajos út 13 szám alatti telepünk 6000m2-es, itt történik a tüzelőanyagok (szén, tűzifa, brikettek, stb.), és az egyéb ömlesztett áruk (kavics, homok, stb.)

forgalmazása. Árukínálatunk összeállításánál folyamatosan az a tény motivál bennünket, hogy egy új építkezés vagy jelentősebb átalakítás, felújítás hosszú időre, vagy egy életre szóljon.

Ezért arra törekszünk, hogy az általunk forgalmazott termékek megbízható forrásból jó minőségben kerüljenek Önökhöz. Lépést tartunk az építőipar fejlődésével, folyamatosan bővítjük árukészletünket újabb és újabb anyagokkal.

image
KÉPESSÉGEINK

Szakértelem, fegyelem és pontosság

Előnyben részesítjük az élen járó építési technológiák alkalmazását, szállítói partnereink közreműködésével folyamatosan képezzük munkatársainkat és kivitelező partnereinket.

Építészet

80%

Kültéri építkezés

70%

Beltéri építkezés

90%